Не е жена, ти казвам!
Тя лунна е магия!
Със прилива приказва,
като вълчица... вие.
Не е жена, говоря!
А дивна самодива!
Готова съм да споря
с походката и жива.
Не е жена, напявам!
Тя - изгрев романтичен!
Единствена изгрява,
защото те обича.
Не е жена, това е!
Жарава е, изгаря!
И с който си играе,
гори го чак докрая.
10.06.2007год.
© Мери Попинз Всички права запазени