19.08.2006 г., 10:06 ч.

Не е ли... 

  Поезия
811 0 2

Не е ли...

Не е ли истина, че теб те няма?
Не е ли истина, че ме боли?
Не е ли истина, че двама
една лъжа ни раздели?

Не е ли истина, че те обичах?
Не е ли истина, че ми тежи?
Не е ли истина, че ги отричах,
а вярвах в твоите лъжи?

Не е ли истина, че пак живея?
Не е ли истина, че ми вреди?
Не е ли истина, че не умея,
да спра да мисля за преди?

  07.02.02

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??