Re: "Прилича на любов" – chianti
На askme
Прилича, зная, на любов прилича.
А може би наистина така е...
Но разумът във мене го отрича
(сърцето казва друго и ридае).
То, чувството, дойде непожелано,
нечакано, неискано и късно.
На пръсти се промъкна и остана
(за носене е много тежък кръстът).
Когато двама души се намерят,
но всичко между тях е твърде сложно,
наум проклинат даже и вселената,
на глас изричат: "Не, не е възможно!"
© Жанет Велкова Всички права запазени