- Не сте подготвена за изпита по Любовта,
объркана съм колко да ви пиша –
говори ми, с досада във гласа,
Професор доктор Спина Афродита.
- Но, моля Ви, подайте ми ръка,
кажете откъде да взема още материали,
уроци частни, ако трябва, ще платя,
от четене диоптрите ми 10 са стàнали.
- Хмм... теоретично сте наясно със нещата,
на практиката трябва да наблегнете...
Сложете лещи, хвърлете очилата
и като цяло трябва да се стегнете.
Послушах аз Професор Афродита,
наблегнах на излъчване и сексуалност,
написа ми шестица и ме пита:
- Разбрахте ли, не е задочна моята специалност?
© Ивон Всички права запазени
Браво!