Няма вече огън - не гори,
а можеше пожар да бъде.
Да минеш и да те изпепели,
да искаш още да се случи чудо.
Но няма вече огън - не гори,
искриците загасват там - самотни.
Спаси ги ако искаш, но помни -
без леден поглед и докосване...
© ЛиЛи Всички права запазени