Каза ми, че ще се върнеш утре...
но аз не ще дочакам твойто утре.
Искам те до мене,
да спиш с мен в мойте нощи,
да ме будиш сутрин с целувки,
и за нас да бъде вечност любовта.
Нуждая се от теб сега,
да те усещам до мен,
как влизаш в мен...
и в бавен ритъм да ме караш да крещя.
Защото ти си всичко, което аз желая,
защото си с мен дори в безкрая...
Безкрая на любовта и секса...
Желая твойто тяло и искам
то да бъде с мене цяло...
защото аз умирам за твоите целувки,
а защо и не милувки...
Влез в мен да крадеш
и да видим докъде ще спреш...
© Марияна Петрова Всички права запазени