Ти искаш да ти дам
едно стихотворение,
което в миг на болка
написах аз за теб.
Ти искаш да проникнеш
в тази болка,
ти искаш да се увериш
в силните ми чувства към теб.
Ти искаш да се разкрия докрай,
но аз пазя в душата си
едно местенце, в което
достъп никой няма...
Не мога да се оголя докрай,
защото после още повече ще ме боли.
Остави в душата ми едно кътче за мен,
в което да намирам спасение след тежък ден.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени