Моля те, ела
при мен в нощта!
Не искам пак,
да спя сама!
Искам, да опитвам от
твоите устни жадно.
До мен да те притискам
и с поглед да те
изяждам гладно!
Не искам да ме буди, пак
само слънчевата светлина.
А с ласкави думи, ти
да пробуждаш моите сетива!
© Вели Станева Всички права запазени
Може би не е съвършеният стих, но определено въздейства...
Не знам дали и ти осъзнаваш колко е актуално и силно това твое "Не искам!"
Пиши и публикувай!
Искам!