Не искам да те помня със сълзи!
Не ти отиват, още повече за мен...
Аз зная - загуба боли...
и трудно е да загърбиш този ден...
Не искам да виждам, че боли!
Така да тръгна е трудно...
Ний с теб ще бъдем сами,
но болката ще държи, за теб, сърцето ми будно!
© Надя Стоянова Всички права запазени