13.10.2024 г., 18:32 ч.

Не искам много 

  Поезия » Любовна
122 1 1

Не искам друго

 

 

Не искам друго! Само да си с мен!

Очите ти със мойте да се будят

и слънцето да срещат всеки ден!

И всеки ден на ново да се влюбват!

 

Не искам друго! Просто с мен бъди!

На мен ми стига само да те имам

днес, и утре! В следващите дни!

До края ще си моята любима!

 

Не искам друго! Искам само теб!

Каквато си такава те обичам!

Понякога студена като лед!

Самотна, тъжна, толкоз безразлична!

 

Понякога си огън с пламък жив

изгарящ и душата, и сърцето!

Тогава с тебе аз съм най-щастлив!

Най-щастлив съм с тебе под небето!

 

Не искам друго! Просто да си с мен!

Не зная малко ли е или много!

Не искам друго! Просто всеки ден

да си със мен! Без тебе аз не мога!

 

 

13.10. 2024 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??