Не искам светът да загива,
аз още имам какво да му дам.
Не искам човек да умира,
пък било то сляп или ням.
Не искам светът да загива,
а искам всеки да продължи да живее
в любов, мир и разбирателство -
за това сърцето ми копнее.
© Илия Левков Всички права запазени