НЕ КАТО БЕБЕ
Сила е да се завърнеш отново
след дни изживяни и крадени мигове!
Не ми обяснявай с никакво слово,
че си боляла по моите стихове.
От любов твоето тяло покривам
със целувки-сълзи от роса.
С пръстите в радост разкривам
свежеста на твойта коса.
Отново днес съм със тебе -
усмивка в моите дни.
Прегърни ме! Не като бебе!
След това си тръгни.
© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени