Не казвай всичко на глас... не говори...
Най-съкровеното в себе си запази...
На твоя свят лабиринтите ще пребродя,
И всички кътчета на сърцето ти ще обходя...
След мен цветя с цвят на огън ще разцъфтяват
и топлотата любовна ще упоява...
Само не бързай, мълчи, довери ми се,
моментът само един е - наслади му се...
© Дидислава Всички права запазени