18.03.2010 г., 10:16 ч.

Не ме боли за вас! 

  Поезия
399 0 2

Слепи

Безумно слепи

и глупави

И разлюбени

И недолюбени

Стари

Невлюбвали се

Неизживели страха

И болката

И радостта

 

Глупави

Безумно глупави

Самотни

Сираци

Неродени

Неживели -

Сънували

Само сънували сте

живота

 

Нещастни

Просяци

Бездомни

И без мозъци

 

Най-вече без сърца

 

Без полет

Без цъфтящи нарциси

 

Не ме боли за вас!

6.1.2005.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??