Усмихнато мило мое момче,
не ме чакай, аз няма да дойда!
Не ме чакай на своите криле,
вятърът не ще ме веч доведе.
За мен не мисли,
в живота щастлив ти бъди;
името ми тихо недей ти мълви;
Не ме чакай - аз няма да дойда!
Не ме чакай навън под кристалния сняг,
аз няма да дойда със него!
Аз няма да дойда с кокичето първо,
нито с първия пролетен дъжд.
Аз няма да дойда и с първия лъч,
предвестник на топлото лято.
Не ме чакай и с първото жълто листо,
нежно паднало на земята.
Не ме чакай - за мен не мисли!
Аз съм добре!
Щастлив бъди и ти!
Там, където съм сега,
властва само любовта,
но и в този земен Рай -
там, някъде в големия безкрай -
моята звезда сияе... и те пази...
... и ще бъде с теб докрай!
Усмихнато мило мое момче,
не ме чакай, аз няма да дойда!
Не ме чакай на своите криле -
няма кой да ме доведе.
© Мирослава Ваклинова Всички права запазени
Имаш находки, които биха го направили още по-добър!
Дерзай и успех!