21.06.2010 г., 17:16 ч.

Не ме чакай... 

  Поезия » Хумористична
1222 0 2

 

Не ме чакай в гората.                                                                                                                    Нямам бензин в колата.                                                                                                                Чакай ме в леглото.                                                                                                                        Идвам с колелото.

 

 

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??