Не ме е страх
Не ме е страх от смъртта,
страх ме е от самотата,
защото разделят ли се две сърца,
идва болката, така позната.
Не ме е страх да си отида
от този, тъй труден живот,
страх ме е от тебе да си ида.
Сам да останеш, дали си готов?
Не ме е страх, че ще умра,
страх ме е, че няма да те имам.
Как да се боря? И как да продължа?
Не искам от теб да си отивам.
Не ме е страх, не ме е страх,
където аз отивам няма страшно,
страх ме е само, че ще стана на прах,
но знам, че всичко там е прекрасно.
© Десислава Георгиева Всички права запазени