Не ме е страх от мъглата
и че няма да виждам нищо,
страх ме е от самотата и
че няма да чувствам нищо.
Не ме е страх от дъжда през нощта,
а от сълзите сутрин,
от слънцето не ме е страх -
то моето тяло сгрява.
Страх ме е от огъня в душите ни,
след който може да остане само пепел и жерава...
© Елиза Всички права запазени