Не ме питай как се обичаме.
Няма думи за нашето.
Един миг заедно е цял живот назаем.
Ела и просто бъди с мен -
такава каквато ме правиш,
такъв какъвто си.
Душите ни се познават отпреди,
от някога, отдавна, отвъд...
Отвъд всичко наречено и разказано,
отвъд световете на всички останали.
Просто ела и нека сме заедно -
неразбрани и вечно отричани.
© Bilyana Dragulova Всички права запазени