не ме съди, обичай
за това си се родила
болката отвличаш
с тъй жива, нежна сила
гориш и мене ме боли
но греховете са да се прощават
горя, но моля те, прости –
те във тъмното въстават
а ние сме на светлината
пораснали деца в игри
тъй както виното е за вината
си за мене ти
© Kiddo Всички права запазени