Не ме търси сред хората,
в шепота на думите
и смеха на децата.
Аз съм другаде -
между Небето и Земята
е люлката на моята душа
и дъгата, която целува морето
е пътят, по който можеш да стигнеш до мене.
Ще те чакам. Ела.
© Мариана Харизанова Всички права запазени