Не ме вини
Не ме упреквай, че понякога греша,
това е мое право - зная.
Ти казваш ми сега да замълча
и ето, че потъвам пак в безкрая.
Не ме вини, че съм жена сама,
която гони истината своя
такава е съдбата ми добра,
забравила на стъпките покоя.
Не ме съди, че търся любовта,
невидима така в света огромен.
Подай ми просто своята ръка
и всичко ще остане само спомен.
© Диана Всички права запазени