Това е един от първите ми стихове и искам да го споделя с вас, защото много си го харесвам, макар и отдавна да не съм същото момиче, което го писа :) :) :)
Не ме вини - аз страдах и обичах,
но знам - обичана не бях.
Не ме вини, аз себе си обричах,
но винаги до тебе бях.
Не ме вини - аз винаги обичам,
дори да страдам от това.
Не ме вини, аз себе си отричам
и никога обичана не съм била.
© Erato Eratova Всички права запазени