Затворих онази врата,
през която те стигаха до моята душа.
Затворих я и изхвърлих ключа...
А ти искаш да влезеш сега -
не искам да те пусна там.
Не! Всъщност искам, но не знам
какво още мога да дам.
Ти какво ще вземеш от мен,
когато си тръгнеш някой ден?
Не мога да те пусна там...
© Юлия Петрова Всички права запазени