20.10.2009 г., 21:44 ч.

Не мога 

  Поезия
788 0 2

Не мога

Обичах те, но ти си тръгна!
Не успях да кажа даже спри!
Опитах да те върна,
но падаха единствено сълзи.
Сега ме молиш след години
да изпием по кафе,
отново след години
да доразбиеш моето сърце.
Аз някога обичах те до болка,
за теб останах без душа,
за теб направих всичко,
но остави ме сама.
Забрави, че някога те обичах,
че някога твоя аз бях,
че някога страдах,
че в ада горях...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??