Не мога да издържам
повече така!
Цял живот ли ще тъжа?!
Всичко всякаш все на мен
се струпва...
сякаш огромна скала ме
затрупва...
и лежа сама,премаляла..
вече от болка...
Минават покрай мене хора,
а никой не се спира...
никои ли не ме разбира!?
А аз лежа отново сама
под скалата...
ще умра сама от самотата....
© ДаяНчеТооо Всички права запазени