НЕ МОГА ДА СЕ ВЪРНА
Не мога да се върна.
Няма смисъл.
Какво да търся
в изоставен замък?
Отишлата си обич
ме подтиска.
От буйното огнище
няма камък върху камък.
Не мога да се върна.
И не искам!
Ужасно!
Моят свят
отново става черен.
Убийствено.
И тъжно.
Но е истина
Боли! Така боли!
И как сама да се намеря?!
© Теменужка Маринова Всички права запазени