Не можем
Това, което не можахме,
аз исках да изживея с теб.
Но двамата така и не успяхме
да разтопим преградата от лед.
Съдбата ни така е отредила,
да свърши всичко в онзи ден.
Животът ни безумно подредила
да бъдеш с нея, не със мен.
И колкото да искаме горещо,
да сме щастливи аз и ти,
намесва се отново тя зловещо,
не позволява да се срещнат нашите души.
Да си помогнем, не успяхме нии самите.
И всеки час с проблеми е облян.
В мълчание минават тихо дните,
а нашта среща става блян.
© Пуца Всички права запазени