Искам България да диша,
нека тя има суверенитет!
Не искам да я отпиша,
имайте към нея пиетет!
Вижте бедността на тези хора,
тъй ще стане още по-голяма,
да угаждате на Запада е зора,
дреме ви за тази тяхна драма!
Докога политиците раболепни
ще продават родния интерес,
нека с противодействия ответни
опазим от тях народната ни чест!
© Георги Всички права запазени