Нямате cрам, ще затънем в кал!
За вас, късогледите, ми е жал!
Какво ви пука за околната среда,
че ще докарате на България беда!?
Искате там да добивате нефт, газ!
Помислете, инак горко и на вас!
А спи на "съвестите родни" духът,
няма те да избавят от злото светът!
Не разбраха, че дом ни е Земята,
заслепени от егоизма и от парата!
© Георги Всички права запазени