Не, не тъгувам. Само отронвам сълза,
която за миг ще блесне по мойто лице.
Не, не тъгувам. Просто разговарям сама,
с нежни думи, произлезли от мойто сърце.
Не, не тъгувам, а и просто не мога.
Някак си заливат ме чувства сега.
Сякаш в мен е страшна тревога,
но не усещам в сърцето тъга!
Не, не е тъга. Моля те спокоен бъди.
Аз ще се справя, пред теб обещавам.
Тъжна съм, недей ме съди,
усмивката на теб повелявам.
Не, не тъгувам. Просто ти я носи,
моята усмивка с огън щастлив.
Не, не тъгувам, това са само сълзи,
които теб ще направят щастлив!
© Иваничка Петкова Всички права запазени
които теб ще направят щастлив!