Не плачи – аз няма да се върна,
дори да молиш много силно за това.
Не ме мъчи – аз няма да отвърна,
да хабя аз няма любовта!
Не ще те аз погледна
с онзи поглед – замък,
дори и за последно
не ще руша аз ледения пламък.
Не плачи- ти няма да ме имаш,
не ще целунеш моите очи.
Дори да молиш и да ме целуваш,
в сърцето ми не ще се върнеш ти!
© Надя Стоянова Всички права запазени