28.01.2008 г., 23:49 ч.

Не плачи за мен. Отидох си. 

  Поезия
696 0 0
Отидох си...
Отивай си и ти.
Нека тази къща вече бъде празна.
Домът на двете разделили се души.

Виж... Усмихвам се.
Усмихвай се и ти.
Не, недей плачи.
Не си мисли, че и мен не ме боли.

Погледни, щастлива съм.
Бъди щастлив и ти.
Не позволявай страданието да обсеби
твойто мъничко сърце.

Виж, навън вали.
Дъждът отмива болката от мойто тяло.
Виж, навън вали.
Позволи на капките да прочистят и твоята душа.

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??