Не погребвай живи мъртъвци...
Умрях за повечето ми другари,
другите - за мен са мъртъвци!...
Превърнахме се всички във гробари...
От омразата плетем венци!!!
Но кажете, как да ги забравя
след толкова преплетени съдби?...
И непрестанно съвестта повтаря:
„Не погребвай живи мъртъвци!"...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени