Не пожелавай очите ми - те не са за теб,
сини са като езерата - ще потънеш в тях!
Не пожелавай устните ми - те не са за теб,
жарки са - ще те опарят!
Не пожелавай усмивката ми - тя не е за теб,
нежна е - ще те погали!
Не пожелавай ръцете ми да те прегръщат -
те са прегръщали по-силно!
Не пожелавай тялото ми -
то е запазено, но не за теб!
Не пожелавай мислите ми -
те са обзети от друг!
Не пожелавай чувствата ми -
те са за истинските хора, а ти не си от тях!
Не пожелавай обичта ми -
не я заслужаваш!
Не пожелавай сърцето ми -
то е твое!
Пожелай си друго...
© Пламена Христова Всички права запазени