24.07.2013 г., 8:26 ч.

Не простих 

  Поезия
409 0 0

                 Не простих

 

С какво показах,

че не те обичам?

Кой те убеди

да захвърлиш любовта ми

и без да се обърнеш,

а през рамо ехидно

да се усмихваш само?

Знаеше ли твоята "любима"

колко жестоко боли този,

от когото краде щастие,

като разделя две човешки съдби?

С низостта ви се примирих.

Не страдах само от това,

което не виждах.

Исках да залича времето

покрито със срам

от вашата помия.

Сладкото ехо на любовта ви

бързо се проглуши,

но аз не простих!

Не се моли!

Ти скъса кръга на безкрая.

Пътят е извървян,

връщане няма!

Не e пътека моята душа,

да се минава по нея

без причина!

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??