Поисках да се скрия
във своите странности.
Бекхендът и форхендът ми
още не са добри.
И топките,
които летят в тази игра, ме
засипват.
Не обичам войната.
Вегетарианка съм.
Поисках да се скрия.
Н0 размислих.
Ще го карам така -
синя.
Докато
изтрезнея от тази синя реалност
и посипя света
с розови листчета от японска вишна...
5.5.2011.
© Милена Иванова Всички права запазени