Не се научихме да сме добри,
не се научихме да бъдем хора,
интриги разни, всеки нещичко дели
и във гърба ти ще забие ножа.
Усмивки криви срещаш всеки ден,
и от лицемерие прелива,
трудно е човек да бъде откровен,
когато злобата човешкото убива.
© Мария Попова Всички права запазени