30.06.2005 г., 11:28 ч.

Не си отивай любов 

  Поезия
1563 0 2

Моя тиха, невъзможна любов.
Днес си тиха, като  песен.
Утре...тъмна нощ.
Теб те има и те няма.
Моя толкова истинска любов.
Скривам те в душата , като в яма,
да не чувам твоят зов.
Сън - реалност ли е този свят,
измислен от моите желания.
или всичко е безкраен кръговрат
рожба на моите мечтания...
Измислена песен,игра на думи
сама измислих те любов.
Ти нямаш лик, ти си без име.
Не си отивай, моля те -любов.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??