Не си отивай!
Не ме оставяй сама,
не ще го понеса!
Не си отивай, остани!
Чувствам се без теб сама,
на произвола на съдбата!
Сърцето болно е без теб,
за него ти беше неговия лек!
Сега вече думите спира,
а спомените започват да говорят!
Сега животът ми губи смисъл ежедневно,
а сърцето ми вече не пулсира, спира!
Нуждая се от глътка въздух,
която получавах за минута с теб!
Нуждая се от капка сила,
която получавах от дума твоя мила!
Сега искрено те моля,
с очи насълзени, уморени,
не си отивай, мило,
остани при мен ти!
© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени