Не си умряла ти, умря душата ми
На тебе дом направи ти пръстта -
земята се отвори и в недрата й,
почива тялото ти в хлад и тишина
Не си умряла ти - умря душата ми
Сред ухание на свещи и тамян,
ще те възнесът небесни ангели....
Издигната високо и от там
Ще се усмихваш ти, когато аз над гробът ти ще плача,
ще летиш над мен, когато падам пред тебе в пръстта
Не си умряла ти - умря душата ми
Живата сред мъртвите тела,
Ще гние в мен, ще се стопява,
Болката ще ме прояжда и така
Гроб ще си имам на земята,а ще царуваш ти в паметта
Посветено на Гери с безкрайна Мъка
© Никога Всички права запазени