29.01.2013 г., 16:26 ч.

(Не)среща 

  Поезия
568 0 3

 

Къде да те поканя

Като щом опитам

Теб те няма

А пристигнеш ли случайно

Аз забравям

Ти ще ме почакаш

Аз ще закъснея

Няколкоминутна вечност

Все ще ни разделя

© Габриела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??