Не сте ми орали на нивата,
и не съм сядал с вас на маса.
От менюто ми, днес си отивате.
Аз презирам вашата класа.
Не обичам червените линии,
но отскоро разбрах, че ги има:
Не желая стотици невинни
да загиват по ваш'та причина.
Не желая да ме убеждавате,
че войната не е на Путин.
Всяко утро да ми се надявате,
Светът да умре за минути.
Има с кой да си пия кафето
и да гълтам усмихнат локуми.
Нито аз съм един под небето,
нито вие и вашите думи.
Юри
Йовев
Март
2022 г.
На няколко злобни
путинофили.
© Yuri Yovev Всички права запазени