Не стой отвън
пред входната врата,
почукай тихо,
аз ще ти отворя!
Отдавна те очаквам,
стига самота -
боли от нея ...
не искам да говоря!
На пръсти влез,
с очи ме погали,
повикай ме
с въздишка тиха,
без думи да обичам -
така ме научи,
те, думите,
в нощта попиха.
© Валка Всички права запазени