20.09.2007 г., 11:56 ч.

Не съм като нея 

  Поезия
583 0 1
Ти си тръгна, всичко е свършено,
тази нощ ни е последна.
Друга в мене си търсил,
няма аз да те погледна.

Лъжи за любов на мене шептеше,
обещаваше я само на мен.
От думите ти истина струеше,
всъщност бяха те за нея.

Живот, достоен за твойта похвала,
е моят даже и сега.
Залисана от ласки, не видях провала
и наближилата раздяла.

Тръгна си, не поисках да те спра,
думите застинаха в далечината.
Колко те обичам, не разбра,
сама преглъщам самотата.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??