В очите ми не свети морето,
по раменете ми руси коси не блестят.
Аз не съм всичко свято и светло -
аз съм песен без ноти и път.
Аз не приличам никак на нея,
не съм невинна, чиста, добра.
Но на шегите ми още се смееш.
С мен се будеше, с нея вървя.
Аз по малко не мога да искам
ден по ден да броя любовта.
Ако ще е обич, нека да е всичко -
тя момиче е, аз съм жена.
© Мария Всички права запазени