Не така
Добре, щом искаш - изгуби ме!
Ала не ме загубвай като непотребна вещ,
като подарък ценен, но излишен,
или отдавна изгоряла свещ.
Добре, щом искаш - изгуби ме!
Щом нужда нямаш повече от мен,
щом жребият е хвърлен, забрави ме,
на предразсъдъците щом оставаш в плен.
Добре, щом искаш - изгуби ме,
ако за теб така е по-добре.
Разбирам те, макар че нарани ме,
а мен едва ли някой ще ме разбере.
© Виктория Всички права запазени