Не искам от тези любови,
които за шията стискат,
които неистово молят:
Обичай! Обичай ме! Искам!
Не искам от тези любови,
които ми казват: Преследвай!
И щом се втурна да гоня,
внезапно от мене изчезват.
Омръзна ми вече, наистина!
Натрупах достатъчно злоба.
Ако е обич, нека е истинска
и по възможност - да бъде готова.
Четеш, четеш...на талази
Браво