Не те обичам.
Не обичам теб.
Обичам начина, по който ме поглеждаш.
Обичам прилива ти. Като шлеп,
как леко в дълбините ме повеждаш.
Обичам тъмнината на нощта ти,
загадъчна, задъхваща, гореща
целувката, разтапяща свещта ми
и сякаш с восъка рисува нещо -
душата ми. Сама се разсъблича.
И продължава. Да не те обича!
© любимка Всички права запазени
Колко е хубаво, че си я познал