10.10.2011 г., 16:48 ч.

Не те обичам вече 

  Поезия
643 0 1

През мойте острови вървя,
а те различни са от твойте планини
и някак си стигам до самота
от твоите черни мечти.

Не идвай в световете ми безбрежни,
заклещваш мойта свобода.
Не искам с твойте тесни стаи да се срещам.
Не искам с теб да се огранича.


От моя остров аз ще те изчистя
и всички мостове до твойте планини
като безкрайни ями ще измисля.
Бялото над твойто черно ще блести.

02.02.2003г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не идвай в световете ми безбрежни,
    заклещваш мойта свобода."
    Хареса ми много! Поздрав!
Предложения
: ??:??